Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، وحید حسنی، مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری یزد با بیان این‌که محفل ادبی «دو رکعت داستان» به ایستگاه هشتادم رسید، اظهار کرد: این محفل از اوایل سال 95 فعالیت خود را با هدف ارائه، خوانش و تحلیل داستان‌های تراز انقلاب اسلامی و داستان‌هایی که نوشتن و خواندن‌ آن‌ها عبادت به حساب می‌آید، آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسنی این محفل را یکی از اقدامات و برنامه‌های مداوم واحد آفرینش‌های ادبی این نهاد عنوان کرد و افزود: با راه‌اندازی کارگاه‌های داستان نویسی احساس کردیم جای یک محفل ادبی مجزا برای خواندن و مرور داستان خالی است، از این رو این محفل با هدف نمونه‌خوانی آثار خوب، ایجاد فرصت مناسب برای ارائه داستان نوقلمان و نویسندگان جوان در جمع و نقد و بررسی آثار در جهت رشد و پیشرفت هنرجویان راه‌اندازی شد.
وی با اشاره به تأکید علیرضا قزوه مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری مبنی بر لزوم گسترش محافل ادبی در استان‌ها گفت: حوزه هنری یزد تلاش می‌کند تا برای همه مخاطبان خود بستر مناسبی را در جهت رشد و پیشرفت در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی فراهم کند.
مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان با بیان این‌که این محفل جنبه آموزشی و کارگاهی دارد و سعی می‌شود با روش‌های مختلف نویسندگان جوان را به خلق اثر تشویق کند، ادامه داد: در محفل این هفته که همزمان با پنجمین روز دهه فجر برگزار شد به طور ویژه به موضوع ادبیات انقلاب اسلامی پرداخته شد و علاوه بر گفتگو و مباحثی در این زمینه، داستانی نیز با عنوان «بوی گل و سوسن و یاسمن آید»؛ روایت مستند تلاش‌های زنده‌یاد محمدعلی ابرآویز در تولید و پخش سرودهای انقلابی، خوانده شد. بازخوانی این روایت در هشتادمین محفل دو رکعت داستان، یادآور خاطرات آن دوران و پاسداشت خدمات آن هنرمند انقلابی بود.
وی اظهار کرد: هنوز هم وقتی بعد از نزدیک به چهل سال سرودهای «دیو چو بیرون رود فرشته درآید» یا «خمینی ای امام» پخش می‌شود آن روزهای پر تب و تاب بهمن 57 را در اذهان تداعی می‌کند. سرودها و ترانه‌های روحیه بخشی که بسیار تأثیرگذار بوده و هست. بیشتر این آثار سروده زنده‌یاد محمدعلی ابرآویز است که در شش ماه مانده به پیروزی انقلاب آن‌ها را با هزینه شخصی خود تولید می‌کرد.
این نویسنده در ادامه به ارتقای سطح آثار هنرجویان و نویسندگانی که به طور پیوسته در محفل «دو رکعت داستان» شرکت می‌کنند اشاره و گفت: مخاطبان این نشست به سه دسته تقسیم می‌شوند. افرادی که همیشه حضور دارند و برنامه خود را با این محفل تنظیم کرده‌اند، افرادی که هرگاه اثری خلق می‌کنند برای قرائت آن به محفل می‌آیند و دسته سوم کسانی‌ هستندکه به عنوان استاد و مهمان ویژه حضور می‌یابند.

منبع: حوزه هنری یزذ

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۱۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشجاری و یزدانی قهرمان تور جهانی تنیس جوانان شدند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، آخرین روز رقابت‌های تنیس تور جهانی تنیس جوانان در زمین‌های تنیس آسایش ساری برگزار شد تا تکلیف نفرات برتر هفته نخست مشخص شود. در بخش انفرادی پسران، پارسا اشجاری با نتیجه (۳-۶ و ۱-۶) کیارش حنیفی را برد و قهرمان شد، دانیال مشتاقی‌فر و سام پازوکی نیز مشترکا سوم شدند.

در بخش دختران نیز یاسمن یزدانی با نتیجه (۱-۶ و ۱-۶) هانا سلطانی را مغلوب کرد و عنوان قهرمانی را به نام خود ثبت کرد. کیمیا ثاقب تهرانی و ملینا عباس نیز عنوان سومی مشترک را از آن خود کردند.

در بخش دونفره نیز تیم پارسا اشجاری – کیارش حنیفی با نتیجه ۲-۶ و ۴-۶ از سد مهراد منصوری- بردیا شریفی عبور کردند و در جایگاه نخست ایستادند. در بخش دختران نیز کیمیا ثاقب تهرانی – یاسمن یزدانی با نتیجه ۲-۶ و ۳-۶ مقابل بایلان از ترکیه – هانا سلطانی به برتری رسیدند و قهرمان شدند.
این مسابقات از یکم اردیبهشت ماه در زمین‌های تنیس آسایش مازندران آغاز و امروز با انجام دیدارهای نهایی به پایان رسید. سرداوری این دوره از مسابقات بر عهده مجید گلچین سرداور نشان سفید کشورمان بود و امیر مهذب‌نیا مدیریت بازی‌ها را بر عهده داشت.

کد خبر 6091367

دیگر خبرها

  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • اشجاری و یزدانی قهرمان تور جهانی تنیس جوانان شدند
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر